dissabte, 13 de gener del 2007

Bona estada a Calafell, Anna

Bon dia Anna,

Ja sabem que tens plaça a un institut de Calafell fins a finals de juny, enhorabona. Estem molt contents. Quan t'hi instal·lis ja et vindrem a veure.

Molta sort,

M. Dolors

dimarts, 2 de gener del 2007

(breu) Oda a la família


Estimada família,

Ara que tot torna a la normalitat, i deixem enrere les celebracions i els excessos, m'agradaria desitjar-vos un BON ANY NOU a tots i a totes.

Aquest ha estat un any ple de canvis, tancaments i principis. I, per la part que em toca, m'agradaria dir-vos que encaro amb ganes tot el que el nou any em depari, perquè compto amb vosaltres. Al paratge de la foto (Presa de Cavallers, Vall de Boí), tot i estar enmig de muntanyes i sota un cel blau, estava acompanyada de tots vosaltres, com sempre.

Moments com el Nadal, les festes majors, etc. em constaten com de meravellós és tenir una família com vosaltres, i que enriquidor ha estat i és pels que venim tenir-vos a tots al davant.

No em sé imaginar la meva vida amb una família diferent.

Una abraçada a tots, i els meus millors desitjos.

dilluns, 1 de gener del 2007

Proposta d'un nou cançoner

Benvolguda família,

Us proposo que aneu penjant cançons que creieu que puguin ser boniques per cantar-les quan fem les trobades familiars. Per cada ocasió podem fer una tria i preparar un cançoner a partir de l'arxiu del munt de cançons que tinguem. Podríem anar pensant, també, amb les cançons de Nadal perquè el temps passa volant.

Per penjar-les ho heu de fer al quadrat que trobareu a la dreta en què hi posa CANÇONER VINYOLES, que és un bloc associat a aquest amb les mateixes contrassenyes.

Endavant, doncs, amb les cançons! Bon any!

M Dolors