dimecres, 21 de febrer del 2007

Notícies fresquessss




Hola Family,

D’entrada, m’agradaria enviar records, abraçades i energies a la tieta Maria Dolors i a l’àvia: espero que els entrebancs de salut que heu passat siguin ja passats i ben passats, i que la vostra salut actual n’hagi sortir enfortida.

I ara al gra. Finalment, tinc connexió a internet!!! Des de l’institut, això sí, però ja en tinc.
I des de feia dies, tenia pendent escriure-us quatre línies per compartir amb vosaltres la meva experiència tarragonina.
Com ja sabeu, em va tocar anar a l’institut de Calafell i, francament, hi estic com una reina...
Quant al tema laboral, em trobo molt bé entre la gent de l’institut: tots són molt bona gent, i els nanos són prou presentables (tot i que, de quan en quan, algun es tiri pel balcó...). En principi la substitució és fins al 28 de febrer, tot i que ja m’han dit que segurament s’allargui, si Déu vol (o qui sigui), fins a final de curs.
Quant al tema personal, la veritat és que he tingut moooolta sort: una amiga de la tieta Lídia té un apartament a Calafell sense usar, i me l’han llogat. Així, estic en un palauet, a primera línia de mar, amb piscina, banyera, rentaplats i plaça de pàrking, i tot a un preu fantàstic. Ja ho veieu, guapos, no em puc queixar.
Ara només falta que trobem un dia en què a tots ens vagi bé, i em vingueu a veure... podem fer un arrosset, una calçotada o una truita a la francesa... el cas és que vingueu i disfrutem plegats de la companyia i de l’entorn.
De moment, us passo unes fotos del meu balcó (l'únic que està amb les persianes obertes) i del paisatge que tinc quan surto de casa, per anar fent boca...
Bé, espero veure-us aviat.

Un petonàs a tots, i abraçades amb "axuxón".




Anna.